Veganiška žalioji sriuba

Veganiška žalioji sriuba

Šį neįprastą, itin sveiką ir įdomų receptą mums pasiūlė sulčių baras ir eko produktų krautuvėlė „Sula“. Šių aktyvių žmonių specializacija – vegetariška virtuvė, todėl ateityje sulauksime dar daug įprastinį mūsų stalą paįvairinančių patiekalų receptų!

Sudėtis (1 porcija):

1 stiklinė vandens (kiekis gali skirtis priklausomai nuo pageidaujamo sriubos tirštumo)
1 avokadas
1/3 nedidelės cukinijos (ją galima pakeisti ir moliūgu)
1/2 saliero stiebo
1 agurkas
1 pomidoras

 Pagal skonį – petražolės, Himalajų druska, pipirai
Pabarstoma įvairiomis sėklomis (saulėgrąžų, moliūgų, čijos)

Gaminimas:

Į plaktuvę supilame vandenį (galima ir virintą bei dar karštą, jog sriuba būtų šiltesnė), įdedame supjaustytą avokadą, cukiniją, salierą, agurką, pomidorą, petražoles, Himalajų druską ir pipirus.

Viską suplakame, supilame į lėkštę, pabarstome sėklytėmis ir ragaujame! Skanaus!

Sulčių baras „Sula“