Melionų ir vaisių „miusli“ pusryčiai

Melionų ir vaisių „miusli“ pusryčiai

Pusryčiams (ir ne tik) tinkantis lengvas skanėstas su natūraliu jogurtu, vaisiais ir sėklomis – puikus užkandis dienos pradžiai.

Sudėtis:

100 gramų saldžių melionų

150 gramų natūralaus lieso jogurto

2 arbatiniai šaukšteliai „miusli“ (parduoduvėse dažnai randamo sausų pusryčių mišinio) su džiovintais vaisiais

1 arbatinis šaukštelis maišytų sėklų (linų sėmenys, sezamo sėklos, saulėgrąžos)

1 šaukštas skysto medaus

Gaminimas:

Supjaustykite melioną nedideliais gabaliukais ir sudėkite į permatomą stiklinę ar puodelį. Užpilkite melionus natūraliu liesu jogurtu, ant viršaus berkite miusli“ su džiovintais vaisiais,  ant miusli“ užpilkite medaus bei pabarstykite maišytų sėklų. Šis skanėstas itin sveikas, turintis  mažai riebalų, tinkantis vegetarams bei labai lengvai paruošiamas. Skanaus!