Aštriosios pomidorų sultys

Aštriosios pomidorų sultys

Neabejojama, jog šio sulčių gėrimo sudedamosios dalys sušildys ir suteiks daug naudingų mikroelementų Jūsų organizmui šaltomis rudens ir žiemos dienomis. Aštrusis jelapeno pipiras „užves“ medžiagų apykaitos variklį bei įjungs riebalų deginimo režimą.

Sudėtis:

3 dideli pomidorai

4 dideli saliero stiebai

1 stiklinė špinatų

1 jelapeno pipiras

4 morkos

1 vidutinio dydžio laimo vaisius (žalioji citrina)

Gaminimas:

Naudokite sulčių spaustuvę ir išspauskite sultis iš visų ingredientų. Pirmiausia spauskite minkščiausius produktus, kad vėliau kietieji ingredientai (tokie kaip morkos) išstumtų užstrigusius minkštuosius. Gerkite iš karto ir džiaukitės šių aštriųjų sulčių nauda jūsų organizmui!